• Puur, Intuïtief, Creatief
  • Stemexpressie/Stembevrijding
  • Dansexpressie
  • Onderlinge kindermassage
  • Noord Nederland

♫ Muzikaal (k)in(d) contact ♫

Workshops voor zwangeren (vanaf 3 maanden zwangerschap) en ouders/verzorgers

Liefdevol en muzikaal contact maken en het aangaan van verbinding met jezelf en met elkaar.

 

Zwangeren : Op muzikale wijze maak je contact met het kindje/de kindjes in je buik. Bij een partnerworkshop maak je  samen op muzikale wijze contact met het kindje in de buik van de moeder.

We doen rustige beweeg- en klankoefeningen. Er is ruimte om aan te geven waar jij/jullie op dat moment behoefte aan hebt/hebben. Gaandeweg kan er een 'eigen lied' voor jouw kind(jes) ontstaan.

 

Duur van de workshop is 45 minuten.

 

Ouder/verzorger met kind(ren ) van 0-1 jaar: Middels klank- en beweegtaal  en liefdevolle aanraking communiceren met je kind(eren). Diepgaand contact en verbinding maken c.q. aangaan zonder woorden.

We doen rustige beweeg- en klankoefeningen. Er is ruimte om aan te geven waar jij/jullie op dat moment behoefte aan hebt/hebben. Gaandeweg kan er een 'eigen lied' voor en met jouw kind(jes) ontstaan.

 

Duur van de workshop is ongeveer 30 minuten.

 

Kijk in de agenda voor geplande workshops.

 

♫ Dansante klanken ♫

Een workshopreeks voor volwassenen. Spelend met je stem, beweging, dans, adem en aanraking her-inner en ont-dek je jouw puurheid weer. De workshops zijn luchtig en diepgaand. Kernwoorden: Voelen, aarden, stralen, ZIJN, puur.

 

zwangere vrouw met bloemen

♫ Individuele sessie

Stemexpressie/Stembevrijding ♫

Ben je nieuwsgierig naar wat stemexpressie/stembevrijding je te bieden heeft? Wil je in een veilige setting uiting geven aan wat er in jou leeft; je stem laten horen? Merk je dat je ergens in vastloopt, ervaar je een blokkade in jezelf?

Maak dan een afspraak voor een individuele sessie! We bespreken jouw wens, en/of waar je op dit moment tegen aanloopt in het leven. Daar gaan we gedurende 1 of meerdere sessies (aanbevolen!) mee aan de slag. Gesprek, adem- en stemwerk en beweeg/dansexpressie zijn werkvormen die ik inzet tijdens een individuele sessie.

Investering in jezelf: €95,-  Duur van de sessie is ongeveer 60 minuten.

 

Ouder-kind sessies zijn ook mogelijk ter ondersteuning van de communicatie, begrip e.d. tussen kind en ouder dan wel ouder en kind.