Muzikaal creatieve zelfexpressie voor kinderen en volwassenen

Muzikaal (k)in(d) contact

Workshops voor zwangeren (vanaf 3 maanden zwangerschap) en ouders/verzorgers

Liefdevol en muzikaal contact maken en het aangaan van verbinding met jezelf en met elkaar.

 

Zwangeren : Op muzikale wijze maak je contact met het kindje/de kindjes in je buik. Bij een partnerworkshop maak je  samen op muzikale wijze contact met het kindje in de buik van de moeder.

We doen rustige beweeg- en klankoefeningen. Er is ruimte om aan te geven waar jij/jullie op dat moment behoefte aan hebt/hebben. Gaandeweg kan er een 'eigen lied' voor jouw kind(jes) ontstaan.

 

Duur van de workshop is 45 a 50 minuten.

 

Ouder/verzorger met kind(ren ) van 0-1 jaar: Middels klank- en beweegtaal  en liefdevolle aanraking communiceren met je kind(eren). Diepgaand contact en verbinding maken c.q. aangaan zonder woorden.

We doen rustige beweeg- en klankoefeningen. Er is ruimte om aan te geven waar jij/jullie op dat moment behoefte aan hebt/hebben. Gaandeweg kan er een 'eigen lied' voor en met jouw kind(jes) ontstaan.

 

Duur van de workshop is ongeveer 30 minuten.

 

Kijk in de agenda voor geplande workshops.

 

Klank, dans en speel - voor volwassenen

We spelen o.a. met klank, dans, beweging, adem. Luchtig en diepgaand. Voelen, aarden, stralen, ZIJN.

 

 

zwangere vrouw met bloemen
zingende vogel op tak

Individuele sessie

Stemexpressie en Stem/klankheling

Ben je nieuwsgierig naar wat stemexpressie/stembevrijding je te bieden heeft? Wil je in een veilige setting uiting geven aan wat er in jou leeft; je stem laten horen? Merk je dat je ergens in vastloopt, ervaar je een blokkade in jezelf?

Maak dan een afspraak voor een individuele sessie! We bespreken jouw wens, en/of waar je op dit moment tegen aanloopt in het leven. Daar gaan we gedurende 1 of meerdere sessies (aanbevolen!) mee aan de slag. Gesprek, adem- en stemwerk en beweeg/dansexpressie zijn werkvormen die ik inzet tijdens een individuele sessie.

Investering in jezelf: €85,-  Duur van de sessie is 60-70 minuten.

 

Ouder-kind sessies zijn ook mogelijk ter ondersteuning van de communicatie, begrip e.d. tussen kind en ouder dan wel ouder en kind.