Zing, dans en vier het leven! Leef jouw stralende zelf :-)

Profielfoto

Wietske Idzinga

Het is een diepe hartewens om me in de provincie Groningen te vestigen en daar workshops en individuele sessies muzikaal creatieve zelfexpressie te geven.

 

Fijngevoelig, intuïtief, creatieve en muzikale expressie, verbinden.

 

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor muziek, dans en de natuur. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in het menselijk gedrag.

 

Juf en Muziek

Juf worden, dat leek me als klein kind wel wat. Ook wilde ik iets met muziek doen.

Het leven liep anders.

Na enige twijfel over de studiekeuze, Muziektherapie of Voeding en Diëtetiek, werd het de laatstgenoemde. Met als afstudeerrichting Voorlichting. Vervolgens studeerde ik Gezondheidswetenschappen, richting Gezondheidsvoorlichting- en opvoeding (GVO).

 

Enkele jaren later werd ik door het leven teruggefloten middels een burn out. Ik was afgedwaald van het pad van mijn hart: passie voor muziek en dans(expressie) , begeleiden en onderwijzen. Een nieuwe basis opbouwen was het credo. Weer voelen, mijn lichaam echt bewonen.

Dat doen waar ik van ga stralen.

O.a. Stemwerk en dans(expressie) hebben me daarbij enorm geholpen.

 

Delen

Met liefde deel ik en geef ik door, dat wat mij zo geholpen heeft. Door de processen die ik mocht doorlopen in de afgelopen jaren, kan ik nu anderen begeleiden dan wel bijstaan op hun weg in het leven.

Het is zo wonderbaarlijk mooi om mensen te zien opengaan, opbloeien tijdens een stemexpressie-workshop of sessie; waarvan dansexpressie en lichaamswerk ook deel uitmaken.

 

Werken met zwangeren, ouders/verzorgers en kinderen

Momenteel ligt mijn hart bij het werken met zwangeren, ouders/verzorgers en kinderen van diverse leeftijden. Ze ondersteunen in het behouden dan wel her-ont-dekken van hun puurheid en vrije expressie mogelijkheden. Alsook ondersteunen in het vergroten van hun lichaamsbewustzijn. Veel volwassenen zijn hierin afgeremd dan wel geblokkeerd geraakt gedurende de loop van hun leven.

Het bevorderen van de band en het contact tussen ouder en (het ongeboren) kind maakt eveneens deel uit van mijn huidige focus.

 

Wensenlijst

Wellicht kan en/of wil jij me verder helpen met de zaken die ik op mijn wensenlijst heb staan. Samen komen we tenslotte verder ;-)

 

Samen - Co-creatie en manifestatie - Overvloed van het goede - Liefde - Licht - Cirkel van Wederkerigheid - Dankbaarheid

 

Gevolgde opleidingen en cursussen:

  • Cursus mantrazang bij Marc Citroen
  • Stemexpressie: jaartraining, verdiepingsjaar, diverse bijscholingen bij Marius Engelbrecht
  • SoulVoice (2-daagse introductie)
  • Dansexpressie met Kinderen bij Arterre Holistisch Opleidingscentrum
  • Onderlinge kindermassage bij Arterre Holistisch Opleidingscentrum
  • Docent Dreumes- en Peuterdans bij Dreumeland
  • Diverse cursussen/workshops dans(expressie) waaronder de 5 ritmes bij diverse docenten